Αναζήτηση & Επιλογή Στελεχών
Δυναμική αναζήτηση στελεχών μέσω εμπεριστατωμένου ηλεκτρονικού αρχείου υποψηφίων και δικτύου επαφών. Σύγχρονες μέθοδοι επιλογής
Περισσότερα...
Εκπαιδευση για βελτίωση της Απόδοσης
Εκπαιδευτικά προγράμματα που σχεδιάζονται ειδικά για τη βελτίωση της απόδοσης των ανθρώπων της επιχείρησης. Καταλογος Σεμιναρίων.
Περισσότερα...
Διαχείριση της απόδοσης προσωπικού
Ολοκληρωμένο Σύστημα Διαχείρισηςτης Απόδοσης του Προσωπικού που σχεδιάζεται αποκλειστικά για τη κάθε επιχείρηση.
Περισσότερα...
Εργασιακή Ανάλυση
Συστηματική ανάλυση θέσεων εργασίας που περιλαμβάνει: Job descriptions, Job evaluation, Job classification
Περισσότερα...
Βελτίωση της Οργανωσιακής Δομής
Σχεδιασμός ή επανασχεδιασμός της οργανωσιακής δομής για να γίνει η επιχείρηση πιο ευέλικτη και πιο αποτελεσματική.
Περισσότερα...
Έρευνες
Ποσοτικές και ποιοτικές έρευνες προσωπικού για τον προσδιορισμό των περιοχών βελτίωσης, ικανοτήτων, συμπεριφορών, στάσεων κ.ά.
Περισσότερα...
Exit Interviews
Ποιοι λόγοι ωθούν κάποια στελέχη σας να αποχωρούν; Ειναι σημαντικό να έχετε μια αντικειμενική εικόνα.
Περισσότερα...
Αρχική » Κέντρο Πληροφοριών
ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ


Η Personnel Management Services (P.M.S.) ιδρύθηκε το 1989 με αποστολή την παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών στη Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού, που περιλαμβάνουν:
  • Αναζήτηση και Επιλογή Στελεχών
  • Εκπαίδευση και Ανάπτυξη Προσωπικού
  • Βελτίωση Διαδικασιών και Συστημάτων Διοίκησης Ανθρώπινου Δυναμικού
 
Η PMS είναι πιστοποιημένη από το Υπουργείο Απασχόλησης & Κοινωνικής Προστασίας και λειτουργεί ως Ιδιωτικό Γραφείο Συμβούλων Εργασίας (Ι.Γ.Σ.Ε.) από το 2000.
 
Το όραμά μας
Να είμαστε το εργαλείο για τα άτομα και τους οργανισμούς, που τους δίνει τη δυνατότητα να σχεδιάζουν, να αναπτύσσουν και να εφαρμόζουν Διαδικασίες και Συστήματα Βελτίωσης της Απόδοσης με όφελος και για τα δύο μέρη.
 
Η φιλοσοφία μας
Δουλεύουμε σε στενή συνεργασία με τους πελάτες μας – ελληνικές και πολυεθνικές επιχειρήσεις – σε κλίμα αμοιβαίας εμπιστοσύνης και επαγγελματισμού, για να βρίσκουμε λύσεις που ανταποκρίνονται στις ιδιαίτερες ανάγκες και προσδοκίες του κάθε πελάτη μας.
 
Η μακρόχρονη παρουσία στο χώρο μάς εμπλούτισε με πολύτιμες εμπειρίες, χρήσιμες για τους πελάτες μας. Διατηρούμε όμως ζωντανή τη σύγχρονη γνώση. Παρακολουθούμε τις σύγχρονες τάσεις του Management του Ανθρώπινου Δυναμικού, του Management των Αλλαγών και της Βελτίωσης της Απόδοσης, για να προσφέρουμε λύσεις σε νέα και πιο σύνθετα προβλήματα.
 
Οι άνθρωποί μας

Νίκος Χιώτης
Ιδρυτής, Γενικός Διευθυντής
Ο Νίκος Χιώτης έχει μακρόχρονη πείρα στη Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού. Έχει διατελέσει Διευθυντής Επιλογής, Εκπαίδευσης και Ανάπτυξης Ανθρώπινου Δυναμικού του Ομίλου Εταιριών Shell στην Ελλάδα.
 
Έχει οργανώσει πολυάριθμα προγράμματα εκπαίδευσης στελεχών, ενδοεπιχειρησιακά ή δημόσια, με ώρες εισήγησης άνω των 15.000.
 
Έχει εκτελέσει πολυάριθμα έργα βελτίωσης διαδικασιών και συστημάτων Διοίκησης Ανθρώπινου Δυναμικού σε ελληνικές ή πολυεθνικές εταιρείες.
 
Έχει πραγματοποιήσει παρουσιάσεις σε συνέδρια στην Ελλάδα και το Εξωτερικό καθώς και διαλέξεις στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών.
 
Είναι Corporate Member (CMIPD) του Chartered Institute of Personnel Management και του American Society for Training and Development. Έχει πιστοποιηθεί ως Certified Performance Technologist (CPT) από την International Society for Performance Improvement (ISPI) και ως Εκπαιδευτής Ενηλίκων από το ΕΚΕΠΙΣ.
 
Τέως τακτικό μέλος της Διοικούσας Επιτροπής του Ινστιτούτου Μάνατζμεντ Ανθρώπινου Δυναμικού (ΙΜΑΔ) της ΕΕΔΕ.
 
 

 

Λεωνίδας Καμπίτσης

Σύμβουλος Αναζήτησης & Επιλογής Στελεχών

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ο Λεωνίδας Καμπίτσης είναι απόφοιτος του Κολλεγίου Αθηνών. Σπούδασε στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών (πρώην Α.Σ.Ο.Ε.Ε.), λαμβάνοντας Πτυχίο Οικονομικής Επιστήμης και Μεταπτυχιακό Δίπλωμα στη Διοίκηση των Επιχειρήσεων.
 
Εργάσθηκε ως BrandManager στην «Ευρωηλεκτρική Α.Ε.» (εταιρεία του Ομίλου Φουρλή) και ως Υπεύθυνος Εμπορίας στην «Ιχθυοτροφεία Σολομού Γοργοπόταμος Α.Ε. (AuroraSalmon)».
 
Τον Μάιο του 1999 εντάχθηκε στο δυναμικό της PMS, ασχολούμενος κυρίως με την Αναζήτηση & Επιλογή Στελεχών. Έχει ήδη διενεργήσει προσωπικές συνεντεύξεις συνολικής διάρκειας χιλιάδων ωρών και έχει τοποθετήσει εκατοντάδες στελέχη σε επιχειρήσεις-πελάτες.
 
Άρθρα του έχουν δημοσιευθεί σε ημερήσιες αθηναϊκές εφημερίδες, ενώ έχει πραγματοποιήσει και διαλέξεις που αφορούν το αντικείμενό του στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών.
 
Ομιλεί Αγγλικά και Γαλλικά.

 

«Επιστροφή